Заловиха жесток убиец в Малта

09:50, 09 юни 19 / Свят 25 1202 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

При съвместна операция на британските и малтийските власти в четвъртък е задържан 41-годишния Кристофър Гест Джуниър в Северна Малта, съобщава БГНЕС.  Той е обвинен в убийството на Брайън Уотърс. Твърди се, че е отишъл на фермата наУотърс в Кнутсфорд, Чешир, за да уреди дълг за наркотици. 44-годишният Уотърс е имал ферма за канабис, когато четирима мъжете щурмували имота, за да поискат пари.

Жертвата е била вързана за стол, преди да бъде пребита. Преди това Уотърс е бил горен, нападнат с пистолет, окачван с главата надолу и сексуално насилен с железен прът. По време на тричасовото мъчение той е получил 123 наранявания. Неговият син, Гавин, също е бил нападнат, а дъщеря му Натали, която току-що е била навършила 21 години по това време, е държана под стража с оръжие.

Кристофър Гест Джуниър напуска Великобритания, след като Брайън Уотърс е бил измъчван и пребит до смърт пред двете си деца през 2003 година. Трима други мъже, Джон Уилсън, на 69 г., Джеймс Рейвън, на 60 г. и Отис Матюс, на 41 г., излежават доживотни присъди за убийството на Уотърс във фермата "Бърнт хаус" на 19 юни 2003 г.

Гест Джуниър е бил издирван във връзка с убийството, опита за убийство на втори човек и насилствено задържане и нападение на други свидетели на престъплението.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама