Намериха черепа на изчезнала преди пет години балерина от Болшой театър

12:50, 10 юни 19 / Свят 25 845 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Руски полицаи намериха череп, за който се предполага, че е на изчезнала преди 5 години балерина от Болшой театър, предаде в. "Дейли мирър". Органите на реда смятат, че 25- годишната Олга Дьомина е била убита, след като е била изнудвана с нейни еротични снимки, съобщи Канал 3.

Предполагаемите останки на балерината били намерени в края на май в Измайловския парк в Москва. На същото място бил засечен сигнал от джиесема на предполагаемия убиец в нощта, когато Олга изчезнала.

Преди да изчезне безследно, младата балерина станала обект на изнудване. Непознат мъж я заплашил, че ще разпространи нейни "сексуално компрометиращи" снимки, ако тя не плати откуп. Олга дала на няколко пъти общо 800 000 рубли (около 10 000 евро) на изнудвача, но въпреки това фотосите били публикувани онлайн, заедно с твърденията, че балерината е работела като компаньонка на заможни клиенти.

Семеен мъж, описван като "мениджър" или "любовник" на младата жена, бил задържан в Москва през 2017 г. Това станало, след като 39-годишният Малхаз Джавоев избягал в Германия и се представил под чуждо име за кюрдски бежанец. Той обаче бил върнат в родината си след заповед за задържане, издадена чрез Интерпол. Сега Джавоев се намира в московския затвор "Матроская тишина" като заподозрян в убийството на Дьомина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама