Променят движението в Благоевград заради предстоящите концерти и фестивали

06:20, 14 юни 19 25 1108 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград на 14 и 15 юни, когато ще се проведат двата големи концерта на БГ Радио, съобщават от пресцентъра на общината.

Мерките ще бъдат в сила и на 21 и 22 юни, по време на фестивала "Francofolies. Благоевград".

Движението за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт ще бъде спряно в двете посоки по улица "Александър Стамболийски", в участъка от кръстовището с булевард "Свети Димитър Солунски" до кръговото кръстовище с улица "14 полк" за периода от 10.00 часа на 14.06. до 06:00 часа на 16.06.2019 г.

Определен е обходен маршрут, като движението ще се извършва по бул. "Васил Левски" и ул. "Джеймс Баучер", предаде БТА.

Движението ще бъде спряно за всички моторни превозни средства и масовия градски транспорт по западната пътна лента на улица "14-ти полк", в посока от кръговото кръстовище с улица "Александър Стамболийски", до кръговото кръстовище с улица "Свобода" за периода от 08.00 часа на 21.06. до 06.00 часа на 23.06.2018 г.

Движението ще се осъществява по улица "Полковник Дрангов" и ще се контролира от Областната дирекция на МВР. Автомобили ще могат да бъдат паркирани по ул."Александър Стамболийски" след кръстовището с кръговото движение, като входът ще бъде от страната на бул."Джеймс Баучер". При необходимост, ще може да се паркира и по дясната лента за движение по "14-ти полк", в посока ЗМК, както и на паркинги, в близост до парк "Македония".

Целта на реорганизацията е да бъде осигурено безпроблемно движение на автомобили в областния център, допълват от пресцентъра и призовават жителите и гостите на града да бъдат толерантни на пътя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама