„Никой не се жени за актриса“, казал принц Филип на внука си Хари

08:20, 17 юни 19 / Любопитно 25 1691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съпругът на кралица Елизабет II, 98-годишният принц Филип, казал на принц Хари преди сватбата му с Мегън Маркъл, че „никой не се жени за актриса“.

Тази забележка бе цитирана от Софи Майн-Коутс, бивш писател в списание „Tatler“ и дъщеря на пенсиониран частен банкер, в статия за вестник „Сънди Таймс“. Тя обаче не разкрива допълнителни подробности за това кога и по този повод принц Филип е изразил загрижеността си, че „човек излиза с актриси, не се жени за тях”.

Смята се, че принц Хари и дядо му имат много силна връзка. Принц Филип дори се появи на една от първите снимки на бебето Арчи, заедно с Кралицата и Дория Рагланд, 62-годишната майка на Меган, предаде БГНЕС.

По-рано беше съобщено, че принц Уилям също е бил притеснен от скоростта, с която се развива връзката на брат му. Според някои информации той дори попитал Хари: „Това изглежда се случва бързо, сигурен ли си?“. Приближени до кралското семейство пък заявиха за вестник „Сън“, че различни членове на британската кралска фамилия са изразили загриженост, но „Хари е застанал твърдо зад Меган“.

Бъкингамският дворец отказва да коментира цитираната забележка на принц Филип.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама