Къде няма да има вода в София

07:00, 18 юни 19 25 889 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 18 юни 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Сергей Румянцев“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сергей Румянцев“ от ул. „Свободна“ до бул. „Илиянско шосе“
бул. „Илиянско шосе“ от ул. „Сергей Румянцев“ до ж.п. прелеза преди кв. Илиянци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илиянско шосе“ ъгъла с ул.“Сергей Румянцев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Цар Симеон“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цар Симеон“ от ул. „Г. С. Раковски“ до ул. „Сердика“
ул. „Сердика“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Симеон“ №43.

На 18 юни 2019 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“ вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хотнишки водопад“, ул. „Душанци“, ул. „Йовковци“, ул. „Плитвишки езера“ и ул. „Черна река“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ ъгъла с ул. „Душанци“.

На 18 юни 2019 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Гургулят“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Гургулят“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ ъгъла с ул. „Гургулят“.

На 18 юни 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“ кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 512.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 512 №23.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама