Родни звезди се потопиха в традиционния фестивал „Магията на изтока“

15:30, 17 юни 19 25 595 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарна огнена напитка с родно място Китай представи колекция пролет/лято 2019 от мистериозни коктейли, създадени по авторски рецепти на традиционния Азиатски фестивал „Магията на изтока“ през изминалия уикенд.

Огромен интерес предизвикаха коктейлите с уасаби, които внесоха прохладна нотка в горещия юнски ден, предаде HiNews. Зажадняли за приключения, които галят небцето, представители на няколко поколения се редиха на дълги опашки, за да се насладят на миксове от загадъчната напитка в компанията на прясно изцеден цитрусов фреш, захарен сироп и други тайни съставки. Една от първите опитали екзотичните коктейли бе завладяващата водеща на фестивала – Ива Дойчинова.

Истинска атракция предизвика Несина Узунова, която изписваше китайски йероглифи, символизиращи щастие, чест, любов и късмет. ПР експертът Ива Екимова побърза да се възползва от уменията на Несина и избра символа за любов. На огнената напитка се наслади и бившата телевизионна водеща и реалити звезда Албена Вулева, която не крие увлечението си по екзотиката на Изтока.

Специалистите откриват над 1200 различни аромати в традиционната китайска напитка, сред които много тропически и екзотични плодове, цитруси, ананас, аромат на круши, сливи, праскови, кайсии, типичен соев и „умами“ вкус, аромат на ядки, черен шоколад и горчиви билки.

Фестивалът „Магията на Изтока“, който събира на едно място култура, изкуство, бит и традиции на 15 държави от Азия, се проведе в столичния парк „Борисова градина“. С богата програма от театрални, музикални, танцови и кулинарни изпълнения, бойни демонстрации и традиционни игри и умения, събитието е и в подкрепа на деца и семейства в риск от раздяла, кауза на фондация „За нашите деца” партньор в благотворителната акция на фестивала за втора поредна година.

Подробности и снимки от фестивала можете да видите тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама