Спешна помощ: Удареният от гръм мъж е бил в изключително тежко състояние

08:29, 18 юни 19 25 1495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

47-годишен мъж почина снощи в София след като беше ударен от мълния. Човекът разхождал кучето си в столичния квартал "Люлин 6" когато се случил инцидентът. Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска заяви пред БНТ, че мъжът е транспортиран по най-бързия начин в "Пирогов", но състоянието му е било много тежко.

Снощи в 20.17 минути в Спешна помощ получили сигнал за мъж, ударен от мълния в "Люлин 6". Линейката е пристигнала на място за 8 минути.

''Момчето е било с жизнени функции, но в тежко състояние. По най-бързия начин е транспортиран в "Пирогов". През целия път на транспортирането са извършвани реанимационни действия, но буквално преди вратите на "Пирогов" е издъхнал. Явно е било много тежък инцидент. Ударът е бил изключително тежък. Аз не съм чувала такова нещо да се случва в града, но за съжаление винаги има първи път'', каза Катя Сунгарска, говорител на ЦСМП.

Сунгарска заяви, че това е втори инцидент за два дни. В неделя 38-годишен мъж, който е ловил риба в язовир "Искър" също е ударен от мълния. Това е станало при изваждането на лодката на брега. Мъжът остава на място. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама