Никол Кидман показа отново сестра си на света

18:00, 18 юни 19 / Любопитно 25 1397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Никол Кидман е красавицата на Холивуд. С неподправения си чар, тя властва в индустрията повече от три десетилетия. Можем да се насладим на таланта и красотата ѝ във втория сезон на „Големите малки лъжи“, в който си партнира с Рийз Уидърспуун, Лора Дърн, Шайлийн Уудли и самата Мерил Стрийп, в ролята на свекърва й.

Освен с красотата си, актрисата е известна и с това, че е силно привързана към семейството си. Тя е дъщеря на биохимика Антъни Кидман и инструкторката на медицински сестри Джанет Ан и е родена в Хавай.

Съвсем скоро Никол показа за пореден път колко обича роднините си и зарадва феновете си в Instagram със снимка, на която е с по-малката си сестра – Антония. Двете си приличат поразително, като единственото, което ги отличава, са цветът на косите и очите.

Двете изглеждат изключително близки, а под снимката, Никол пише: „Толкова много живот заедно. Сестринска любов. Обичам те, Ант.“ Съкращението от името на Антония, означава и „мравка“ на английски.

Въпреки приликата със сестра си, Антония е далеч от кино индустрията. Научете повече за нея и вижте снимките на двете сестри тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама