В кои страни вибраторите са забранени?

19:40, 20 юни 19 / Любопитно 25 1160 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В някои държави използването на дамски вибратор може да ви отведе в затвора, тъй като много хора не знаят за действащите там закони, пише вестник "Метро", цитиран от БТА.

Специалистите по секс играчки от компанията "Карвака" съветват туристите да са особено внимателни, тъй като тези продукти са забранени в страни като Саудитска Арабия, Малайзия, Тайланд, Малдивите и др. Внасянето им на тяхна територия може да създаде на притежателките им куп главоболия.

На Малдивите вибраторите се третират като порнографски материали, които са абсолютно забранени в островната държава от митническите власти. В Саудитска Арабия те също попадат под този параграф.

В Малайзия, който внесе подобни артикули може да бъде осъден на глоба, затвор до три години и на глоба и затвор. В Обединените Арабски Емирства секс играчките са строго забранени, същото важи и за Тайланд. Според законодателство от 2011 г. тези продукти са забранени за внос и във Виетнам.

Индия е родината на Кама Сутра, но това не означава, че можете да внесете безпроблемно вибратора си в тази страна, тъй като той се третира като порнографски според член 292 на индийския Наказателен кодекс.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама