Десислава Танева: Във всички селски райони има социален живот, надежда, млади хора, на които се осигурява работа

11:40, 21 юни 19 / Политика 25 983 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа. Това каза министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, която присъства на жътвената церемония на ръжта по проекта „Хляб на мира“, предава „Фокус“.

„Станаха толкова много години назад във времето, в които години на различни форуми и на различно поводи се виждаме със зърнопроизводителите и си говорим, че може би по-обществено активната част от производителите сме все едни и същи и с времето промените са много малко“, допълни тя.

Десислава Танева ще участва в жътвена церемония на ръжта по проекта „Хляб на мира“

Министър Танева пожела напред във времето в сектора да има нови и по-млади лица, за да продължи успешното развитие на сектора. Тя поздрави производителите за обществената отговорност, която са показали с участието си в международния проект „Хляб на мира“. „Благодарение на селските производители в земеделието. Във всички селски райони на нашата страна има социален живот, има надежда, има нови млади хора, на които се осигурява работа“, допълни още тя. Министър Танева пожела на младите хора да работят все така и заяви, че се радва за техните успехи и ефективното производство. Тя допълни, че се надява новата общоселскостопанска политика да бъде по-добра за всички производители. Министър Танева честити празника, като пожела успех на проекта. „Нека той да се разширява и на всички да показваме, че земеделието е обществено ангажирано като посланик на мира и добрата воля по света. Хубав празник“, каза още тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама