„Кино под звездите“ гостува в Поморие, Синеморец и Китен през юли

13:30, 23 юни 19 / Култура 25 1553 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Кино под звездите“ със София Филм Фест обикаля южното Черноморие през юли. Фиестата започва от Поморие на 4 юли в лятното кино „Яворов“. В първата вечер зрителите ще си припомнят началото на звездния път на най-великия футболист на всички времена – Пеле.

На 5 юли зрителите натискат газта в шармантната кола на двете екстравагантни дами, потеглили на пътешествие в „Лудетини“. На 6 юли пък ще открият чрез „Ангелският дял“ истината за най-доброто уиски в света и как може да бъде използвано и то по най-хитрия начин.

На 7 юли ще бъдат очаровани от любовната история на „Дъвка за балончета“ със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяване на настоящето. На 8 юли ще наблюдават саботиране завод, който замърсява околната среда и ще бъдат дръзки заедно с героите на „Жена на война“ – история, изтъкана от грижа и обич.

На 9 юли ще се срещнат отново с безгрижната свобода на детството в „Проектът „Флорида“ и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните.

На 10 юли ще почувстват силата на любовта, пронизваща две разделени сърца в „Потапяне“ – героите на Алисия Викандер и Джеймс Макавой са посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия.

„Кино под звездите“ очаква гостите на Синеморец на Лятната естрада в двора на кметството от 11 до 15 юли, а гостите на Китен - на Лятната естрада до почивния комплекс на БНТ – от 23 до 27 юли.

Пълната програма за всички градове ще откриете на siff.bg. Цените на билетите за кино са 8/6 лева. Всички прожекции са с начален час 21,30.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама