Намериха мъртви рускиня и децата й в Ню Йорк

09:50, 24 юни 19 / Свят 25 900 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Родената в Русия Алла Аушева и нейните деца, на две и три години, преселили се в САЩ със зелена карта, бяха открити мъртви в апартамент в Стейтън Айлънд, Ню Йорк. Приятелят на жената беше задържан по подозрение в убийство, съобщи „Ню Йорк Пост“.

Според доклад, публикуван в уебсайта на градската полиция, екипът е пристигнал на адреса вчера сутринта след повикване на 911, информира АФП.

"При пристигането си полицията е открила задименото жилище. Пристигнали са пожарникари от Ню Йорк, които са угасили малък пожар. При влизането в жилището били открити телата на 36-годишна жена, тригодишно дете и двегодишно дете", се казва в доклада на пожарникарите.

Според „Ню Йорк Пост“, 37-годишната Аушева е намерена легнала с лицето надолу на легло, като имала сериозни наранявания по главата и лицето. Предполага се, че децата ѝ са били удавени.

Полицията обвини за убийствата баща им, 36-годишният Шон Уокър, служител на американските военновъздушни сили. Той беше задържан на магистрала с мобилен телефон и личната карта на Аушева в ръцете му.

Полицията разполага с данни за домашно насилие в семействотои от миналото.

Алла Аушева се е преместила в САЩ през 2011 г. Тя се присъединила към Националната гвардия на САЩ, след което е била прехвърлена във военновъздушните сили на Националната гвардия. През 2012 г. е получила американско гражданство.

"Ние сме на ранен етап от разследването, което е в ход. Медицинският експерт ще установи причината за смъртта, но ние считаме, че става дума за убийство", заявиха от полицията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама