Росен Желязков откри реновирана пощенска станция в Сърница

14:01, 24 юни 19 / Политика 25 373 Topnovini

Жителите на Сърница ще ползват пощенски услуги в реновирана станция, заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков. Заедно с кмета на общината Неби Бозов и изпълнителния директор на „Български пощи“ Деян Дънешки, той откри административната сграда на общината, в която е разположена и пощата, съобщиха от МТИТС.

В церемонията участва и председателят на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения Халил Летифов. Сградата е реновирана по програма „Красива България“.

Министър Желязков каза още, че жителите на най-младата община –Сърница, активно използват традиционните пощенски услуги. По думите му станцията обслужва около 3500 човека. През 2018 г. те са изпратили и получили около 20 000 писма. В пощата се извършват и много съвременни услуги като парични преводи, плащане на комунални услуги и продажба на електронни винетки, добави министърът. Росен Желязков подчерта още, че служителите на община Сърница администрират дейностите изцяло по електронен път.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

За или против сте да бъде създаден Икономически кризисен щаб?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 20 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.