Алис Купър и съпругата му подписаха „пакт на смъртта“ да умрат заедно

14:50, 24 юни 19 / Любопитно 25 1465 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният рок музикант Алис Купър разкри, че със съпругата му Шерил Годард са сключили "пакт на смъртта", според който, когато му дойде времето, те ще напуснат този свят заедно.

Шокиращият план се отнася до смъртта на който и да било от тях и музикантът заяви, че причината за това е, че те не могат да живеят един без друг.

„Не бих могъл да живея без нея. Винаги сме казвали, че никога няма да дойде времето, когато някой от нас ще страда за другия. Когато това се случи, ние ще си тръгнем заедно“, каза рокерът.

Двамата са женени от 43 години и се влюбват, когато Шерил започва да танцува на неговите концерти през 1975 година. Алис винаги подчертава, че Шерил е най-добрият му приятел.

„Омъжи се за момичето, в което си влюбен. Това е важно нещо. Не се жени за момиче, което просто желаеш. Никога не сме се карали и никога не сме се предавали. Все още сме съвършена двойка“, каза музикантът.

Двойката се жени през 1976 г. и има три деца - дъщери Каликао (38) и Сонора (27) и син Дашиело (34).

Алис разкри също, че през 1970 г. е спрял да взема кокаин, когато си дал сметка, че повечето от приятелите му не са оцелели заради употребата на наркотици.

„Живеех в периода на големия бум на кокаина. Не познавах нито един човек, който не го е взимал. Аз оцелях, но много от моите приятели не“, каза той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама