Къде няма да има вода в София

07:00, 26 юни 19 25 1066 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Иван Александър“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цар Иван Александър“ от ул. „Дебелец“ до ул. „Галичник“
ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ ъгъла с ул. „Лейди Странфорд“.

На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Хайтов“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Николай Хайтов“ от ул. „Самоков“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Хайтов“ ъгъла с ул. „Атанас Далчев“.

На 26 юни 2019 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Будапеща“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Будапеща“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница, ул. „Панагюрище“ №1, №2, №3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща“ ъгъла с ул. „Панагюрище“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама