Брадли Купър и Ирина Шейк не могат да си поделят детето

16:20, 26 юни 19 / Любопитно 25 1245 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще живеят в различни щати след раздялата си и затова не могат да се разберат за попечителството на 4-годишната си дъщеря, съобщи "Метро", цитиран от БТА.

Ирина иска да живее в Ню Йорк, а Брадли Купър ще остане в Лос Анджелис заради филмовата си кариера.

Ирина Шейк: Не ме интересува чуждото мнение

"Ирина никога не се почувства у дома в Лос Анджелис, особено в къщата в Пасифик Палисейдс, защото майката на Брад живееше там с тях и това предизвикваше напрежение", каза човек от обкръжението им пред списание "Грация". "Какво е добре за Леа, е на преден план в разговорите им. На повърхността те се стараят да са любезни заради дъщеря си", добави той.

Ирина Шейк напусна Брадли Купър?

Когато Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха преди три седмици, се говореше, че отношенията им остават приятелски и ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 г.

Откакто Ирина Шейк си тръгна от дома им с куфар и без годежен пръстен, Брадли Купър гледа малката Леа през деня. Миналата седмица Ирина беше заснета с Леа в Ню Йорк, където имаше професионални ангажименти. И двамата са много натоварени и не са споделяли как планират да съчетават работата си с родителските задължения.

Ако Брадли Купър наистина замени Леонардо ди Каприо в "Алеята на кошмарите" на Гийермо дел Торо, той ще започне снимки още през есента. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама