Марешки: Обмислям да се кандидатирам за кмет на София

08:30, 27 юни 19 / Политика 25 1611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Направихме анализ на евроизборите. Хората не излязоха да гласуват заради отвращението от политическата система и неразбирането на евроизборите. На нас не ни достигнаха 30 000 гласа. Нашият анализ показа, че хората не искаха да ме изпратят в Брюксел и искаха да остана тук в България. За това не гласуваха за нас. Другото е, че не успяхме да купим достатъчно цигански гласове и да спечелим циганската любов. Сега съм се записал на курс по тази тема. Преподавател ми е Красимир Каракачанов.

Мая Манолова: Няма как да се обвържа с партия

Това каза в сутрешния блок на БТВ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки. "Не може да се харчат тези безобразни суми за изтребители, когато хората едвам свързват двата края, липсват лекарства, не могат да си платят сметките. Партийните субсидии няма как да повлияят на живота на българите. Тук говорим за няколко милиона, а при изтребителите говорим за милиарди. Не знам колко надвзети субсидии трябва да върнем. Ние не чакаме на тази субсидия. Нашите дарения за болници и възрастни хора са по 300 000 лева на месец. Няма как да чакам на тази субсидия. За мен, за да функционира нормално една партия субсидията трябва да е минимум 300 000 лева на месец, а таванът трябва да е 500 000 лева", разкри Марешки.

Марешки: Трябваше да обикалям от обект на обект като Борисов

"Цветан Цветанов е прав да чувства една несправедливост. Това рязко разграничаване от него е несправедливо. Г-н Цветанов се е доказал като много добър организатор. Чувал съм се с него. Нямам спомен да сме говорили по темата той да се присъедини към "Воля". Мисля да се кандидатирам за кмет на София. Ще бъде шоу. Чувам, че Мая Манолова, Слави Трифонов ще участват. Ще направя една добра кампания. Хората в "Люлин" ме разпознават много добре покрай бензиностанцииите", завърши Веселин Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама