Звездите, които са перфектни партньори на екран, но не се понасят в живота

21:00, 27 юни 19 / Любопитно 25 1319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колегите често се възприемат като второ семейство. Понякога стават и първо такова, ако се появи любовта. Но в други случаи, отношенията между тях са доста обтегнати. Имаме предвид звездите, които са принудени да работят заедно.

Ще ви покажем знаменитостите, които са били перфектни партньори на сцената или екрана, но когато камерите спрат, нещата са различни.

Клеър Дейнс и Леонардо Ди Каприо

Докато снимат емблематичния „Ромео и Жулиета“ от 1996, романтичната им връзка на екрана не просъществува извън него. Твърди се, че навикът на Ди Каприо да изнервя актьорите и екипа страшно ядосвал Дейнс, а той смятал, че тя е твърде напрегната.

Джулия Робъртс и Ник Нолти

Вибрациите между двамата била толкова лоша, че екранната им романтика в „Обичам неприятностите“ почти липсва. Някои казват, че той е бил толкова раздразнен от отношението на Робъртс, че правил неща, които да я дразнят още повече. Напрежението било толкова голямо, че те разчитали повече на дубльорите си.

Сара Джесика Паркър и Ким Катрал

Според слуховете, двете актриси от „Сексът и градът“ не са никакви приятелки. Катрал била разстроена, когато научила, че Паркър е взела повече пари от колегите си. Години по-късно, когато трябваше да се заснеме трета част на филма „Сексът и градът“, плъзнаха слухове, че това няма да се случи, защото Катрал все още води преговори. Русокосата актриса прие това лично и реши да хвърли няколко камъка в градината на колежката си: „Сега е моментът да кажа, че някои хора от екипа можеха да бъдат по-мили. Като например Сара. Наистина не знам какъв ѝ беше проблемът. Аз не съм имала никакви проблеми.“

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс

Можем да се закълнем, че между тях има химия в „Тетрадката“. В началото на снимките обаче звездите не могат да се понасят. Нещата стават толкова зле, че Гослинг иска актрисата да бъде сменена.

Дженифър Грей и Патрик Суейзи

„Мръсни танци“ е един от най-емблематичните романтични филми на всички времена, но големите звезди не се разбират зад кулисите. Суейзи признава в мемоарите си, че е станал нетърпелив към Грей, защото имал чувството, че тя си губи времето на снимачната площадка. „Имахме търкания, когато бяхме изморени или след дълъг снимачен ден. Тя беше особено емоционална. Понякога избухваше в сълзи, ако някой я критикуваше. В други случаи се държеше глупаво, принуждавайки да заснемаме сцени отново и отново.“

Прочетете за още екранни двойки тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама