В петък ще е облачно, на места ще вали

07:15, 28 юни 19 25 901 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В петък още преди обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. След обяд на много места ще превали краткотрайно. В планинските райони преваляванията ще са временно интензивни и на места ще са придружени с гръмотевици. В западната половина от страната вятърът ще е от запад-северозапад, а в източните райони ще е от североизток, до умерен.

Максималните температури ще са от 27 - 28 градуса в Източна България до 34 градуса в югозападните райони.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево, но след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 25 и 29 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Сутринта в планините ще е слънчево, но още преди обяд ще се развива купеста и купесто дъждовна облачност. След обяд на много места ще има краткотрайни, временно итензивни валежи и ще прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който привечер ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21 градуса, а на 2000 метра - около 15 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама