Крис Прат получи необичаен подарък от съпругата си - дъщерята на Арнолд Шварценегер

14:20, 01 юли 19 / Любопитно 25 1085 Шрифт:
Антония Иванова Автор: Антония Иванова

Актьорът Крис Прат се похвали с необичаен подарък от своята съпруга - дъщерята на Арнолд Шварценегер Катрин за рождения си ден.

29-годишната Катрин подари на 40-годишната холивудска звезда два нови питомци - прасенца. Новите любимци ще живеят във фермата в ранчото на Прат, в която той отглежда домашни животни.

За подаръка съобщи самият актьор в Instagram. "Вече ги обичам и нямам търпение да ги гледам как растат. И те няма да станат на бекон!", написа той в поста си.

В него Крис Прат разкрива, че прасенцата са кръстени Тим и Фейт - на кънтри певците Тим Макгроу и Фейт Хил, който се славят с дълголетен брак.

Акьорът отпразнува юбилея си по време на медения месец на двойката на Хаваите. В деня на рождения му ден Катрин го поздрави с трогателен пост - колаж, съставен от няколко съвместни техни снимки по време на почивки и пътешествия на двойката.

Катрин и Крис сключиха брак през януари. Сватбата им се състоя през юни в частна обстановка в ранчо в Калифорния само в присъствието на роднини и близки на младоженците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама