Къде няма да има вода в София

07:00, 03 юли 19 25 1093 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 03 юли 2019 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Две могили“ кв. „Кумарица“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“, ул. „Кумарица“, ул. „Хаджи Димитър“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Две могили“ ъгъла с ул. „Плиска“. 

На 03 юли 2019 г. (сряда), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Каменоделска“  НПЗ „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 ул. „Грънчарска“ от ул. „Индустриална“ до ул. „Каменоделска“

 ул. „Каменоделска“ от ул. „Грънчарска“ до ул. „Кожарска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каменоделска“ ъгъла с ул. „Кожарска“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.`

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама