Лейди Гага и Брадли Купър ще си партнират в нов филм?

12:20, 02 юли 19 / Любопитно 25 1081 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Според непотвърден слух Лейди Гага и Брадли Купър ще си партнират отново. Твърди се, че двойката ще участва в новия филм от поредицата "Пазителите на Галактиката", чиито снимки започват тази седмица, съобщава "Дейли мейл", цитиран от "24 часа".

Анонимен източник твърди, че Гага ще озвучава видра, към която енотът Рокет, озвучен от Брадли Купър, ще има любовен интерес в третия филм от поредицата на "Марвел", който ще излезе по кината през 2021 г.

Феновете настояват за нова лента с двойката Купър-Гага, откакто двамата завладяха сърцата на всички с химията помежду си в „Роди се звезда”.

Слухът за новата лента, в която двойката отново ще бъде заедно, тръгнал преди седмица, когато в Twitter се появила информация, че Лейди Гага е избрана за ролята на видрата Лейди Лийла, сродната душа на Рокет.

Слухът, че Купър и Гага отново ще си партнират, идва само месец след раздялата на актьора с приятелката му Ирина Шейк. Според спекулации причина за приключване на отношенията помежду им е близостта между Купър и Гага, която се зароди с филма "Роди се звезда".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама