Катрин Шварценегер иска деца от Крис Прат

08:20, 05 юли 19 / Любопитно 25 1662 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Катрин Шварценегер няма търпение "да създаде семейство" със съпруга си Крис Прат.

29-годишната дъщеря на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър свърза живота си със звездата от "Пазители на галактиката" в началото на миналия месец, но се смята, че двойката вече мисли за бебе.

Дъщерята на Арнолд Шварценегер се омъжи за Крис Прат

Източник каза пред списание „People”: „Катрин се чувства страхотна късметлийка. Това е наистина толкова красива връзка. Катрин няма търпение да има истинско семейство с Крис и да имат дете”.

Влюбените птички, които започнаха да се срещат през юни 2018 г. и се сгодиха през януари тази година, се обвързаха пред близки приятели и роднини в Монтесито, Калифорния, на 8-ми юни, преди да потеглят до Хавай за слънчев меден месец.

Майката на Катрин беше завладяна от емоции, докато гледаше как дъщеря й минава по пътеката и се обвърза с за мъжа на мечтите й, чувствайки, че „губи“ детето си.

Наскоро Мария Шрайвър сподели: „Като майка преживяваш много емоции, защото получаваш нов член на семейството си, но губиш дете. Всички те питат: Е, не е ли страхотно? И ти отговаряш: Да, страхотно е, но също е тъжно и е странно и затова се учиш да сдържаш всички тези многобройни емоции едновременно".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама