Десислав Чуколов сравни абортите със случая на хвърленото от мост дете в Габрово

16:30, 05 юли 19 / Политика 25 1084 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Партиите знаем 2 и 200, ще се справим и с лев партийна субсидия. Голямо перо бяха даренията, които правихме от "Атака" за църкви, храмове и тежко болни хора. Сега няма да имам такава възможност, ако ни се поиска помощ. Помолихме евродепутатите с техните огромни заплати да отделят колкото могат за дарения. Това заяви по Нова Телевизия зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов.

"Над 25 хил. аборта се правят годишно в България. Не говорим за циганското малцинство, защото те изоставят децата си, а за българките, които срещу 150 лева убиват плода си. Искаме проблемът с абортите да се промени. Искаме парламентарна подкрепа, но първо в съзнанието на хората. Възмущаваме се на изрода, който хвърли детето си от мост, но не и на 26 хиляди жени, които същото правят с децата в утробата си", коментира той предложението на Волен Сидеров за забрана на абортите.

"Изготвяме закон против абортите и в подкрепа на живота на плода, но първо ще чуем мнението на църквата и мюфтийството. Ще чуем и мнението на тези "за" и "против" абортите. Нюанс в закона ще има ако се прави аборт след изнасилване, ако застрашава живота на майката или кръвосмешение", разкри Чуков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама