След партийния живот: Цветан Цветанов създава център за евроатлантическа дейност

15:03, 07 юли 19 / Политика 25 1186 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Работя върху създаване на център, които да бъде за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози на тема "Сигурност". Това обяви Цветан Цветанов минути след приключване на Националното събрание на ГЕРБ, по време на което той седеше до премиера Бойко Борисов, предаде репортер на БГНЕС. По време на заседанието той беше освободен от всички ръководни постове, които заемаше в партията.

Цветан Цветанов: Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил

На въпрос дали тази организация няма да прерасне в партия, Цветанов каза че такова нещо на този етап не е обмисляно и възприе въпроса като опит за интрига.

Бившият зам.-председател добави, че от 17-ти работи, но не в и за ГЕРБ.

„В организационна дейност няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и да участвам в тях. Когато минат изборите ще може вече да се сравнява“, заяви Цветанов в отговор на въпрос как ще работи за ГЕРБ като редови член на партията.

Бойко Борисов: ГЕРБ показа, че е дисциплинирана партия с освобождаването на Цветанов

Запитан в какви отношение е с Борисов и дали са се чували откакто е подал заявлението си за напускането на партията, Цветанов отговори, че няма нищо неизказано помежду им, и че са се чували на няколко пъти.

Бившият зам.-председател, който остава без наследник на поста, благодари на медиите за отразяването и опитът им да бъдат обективни.

„Плановете са ми да бъде по-често със семейството ми, защото през тези години отсъствах много“, каза още Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама