Направиха нестандартно предложение за брак в Черно море

13:20, 09 юли 19 / Любопитно 25 1645 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лятото е сезонът на морето и любовта. Много мъже решават да направят романтично предложение за брак на своите половинки на плажа, но Ангел Ангелов е решил да изненада приятелката си Никол Георгиева, като ѝ предложи още по-нестандартно – под вода, докато се гмуркат.

Голям проблем е било къде да скрие пръстена във водолазния костюм, споделя Ангел.

„Извадих една тежест, понеже костюмът има тежести, за да потъваш и на нейно място сложих пръстена”, разказва щастливият годеник и разкрива, че за плана му е помогнал приятелят му Найден, който организирал гмуркането.

Неговата приятелка наистина е изненадана от ефектното предложение.

„Беше много екстремно. Още първият път като се гмуркахме имах проблем с маската. При всяка мимика с лице ми влизаше вода. В паниката си се нагълтвах с тази вода и бързах да изляза на повърхността, което е изключително грешно”, разказва Никол.

„В момента, в който го видях да се приближава с пръстена, си помислих, че ще се нагълтам с вода. Излязох на повърхността и се разплаках. Губят ми се точните думи и какво казах. Казах твърдо „Да”, споделя щастливата годеница.

Предложението на Ангел е прието с голяма радост. Това било второто им съвместно гмуркане, след като и двамата се запалили по този спорт при първото им спускане под вода. Това е вдъхновило Ангел да й предложи под вода.

Любовната им история започва през октомври миналата година, но двамата се познават цял живот, живели са в един блок като деца. Срещат се отново след 15 години и искрата между тях пламва.

Двамата споделят, че се надяват лятото им да продължи все така лудо и с емоции. Още не са определили дата за сватбата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама