Гангстерска банда тормози Лос Анджелис с убийства със средновековна жестокост

09:01, 17 юли 19 / Свят 25 1050 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съд в Съединените щати предяви обвинения в рекет и убийства на 22-ма членове на бандата „MS-13” за поредица от брутални убийства в Лос Анджелис.

Според разследването заподозрените, които са били задържани миналия уикенд, са сред най-жестоките убийци на групата, тероризираща града. Обвинението е построено върху седем престъпления, в които заподозрените са отвлекли жертвите си и са ги убили, използвайки бейзболни бухалки или хладно оръжие, съобщи БГНЕС.

В един от случаите нападателите са отвлекли член на конкурентна банда, само защото е изтрил графити с името на бандата „MS-13”. Жертвата е била посечена с мачете. Тялото е било разчленено, а сърцето изтръгнато от гърдите, след което останките са били захвърлени в каньон край града.

Американският президент Доналд Тръмп, говорейки за проблема с престъпността сред нелегалните мигранти, постоянно се позовава на престъпленията на латиноамериканската престъпна група „MS-13” като една от основните заплахи за американското общество.

Асистентът за връзка на ФБР в Лос Анджелис Пол Делакорт нарече престъплението "убийство със средновековна жестокост". "Не сме срещали такова ниво на жестокост, свързано дори с „MS-13” в Южна Калифорния", каза той пред журналисти.

От 22-ма задържани 19 са нелегално в САЩ. Всички, освен двама, все още не са навършили 24 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама