Пускат допълнителни билети за концерта на Майкъл Болтън

14:20, 17 юли 19 / Любопитно 25 716 Topnovini
1
2
3

Поради изключителния интерес към продуцирания от Национален дворец на културата концерт на неповторимия Майкъл Болтън на 18 юли в зала 1, НДК пуска допълнителни билети на цени от 57, 67 и 77 лв.

Световноизвестната звезда и любимец на поколения вчера пристигна в България в страхотно настроение. Певецът беше посрещнат във ВИП салона на летището от председателя на Съвета на директорите – Борислав Велков. Болтън раздаде автографи и се снима с група фенове, които го чакаха на летището, а той им обеща истински вълнуващ концерт и много изненади на 18 юли.

Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено „The Symphony Sessions Tour“, включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър.

Изпълнителят на „When a Man Loves a Woman“ знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани