Стабилизираха момчето, затиснато от тежка гума във Велико Търново

09:02, 18 юли 19 25 1179 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

10-годишното момче, затиснато от тежка гума на фитнес площадка във великотърновския парк "Дружба", е стабилизирано, но опасността за живота му остава, казаха от областната болница. 

Момчето беше откарано в критично състояние в лечебното заведение снощи. Извършена му е спешна животоспасяваща операция. Настанено е в реанимация и към този момент няма промяна на състоянието му, обясниха от пресцентъра на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", предаде БГНЕС.

Тежка гума падна върху дете на площадка за фитнес във Велико Търново

Тежка гума от камион или трактор затисна 8-годишно момче в късния следобед в сряда във великотърновския парк "Дружба". На място веднага са пристигнали екипи на пожарната и на Спешна помощ. Тримата огнеборци, които пристигнали, заварили, че хора от парка вече успели да извадят пострадалото момче изпод тежката гума и на свой ред го сложили внимателно на носилката, която пък била поета от линейката, посочи комисар Красимир Кръстев, директор на РЗПБЗН.

За инцидента потвърди заместник-кметът проф. Георги Камарашев. „Става въпрос за седем-десетгодишни момчета, които отишли на специализираната площадка, видели гумата и започнали да я тътрят. Тя обаче затиснала едното от тях”, каза още Камарашев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама