Съвсем скоро секскукли-роботи ще станат неразпознаваеми от хората

21:00, 21 юли 19 / Любопитно 25 1911 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Колекционер на секскукли с псевдонима Брик Долбенгър (Brick Dollbanger), който има близки връзки с производителите Realbotix и Abyss, казва, че секскукли с AI ще станат „неразличими от хората“, пише в. „Сън“.

Според Долбангър един от най-новите постижения в тази посока ще бъде способността им да ходят. Запитан за технологията при създаването на секс роботи, той посочи нов робот Sanctuary, наречен Synth, който според него ще бъде готов да „ходи след по-малко от 10 години“, предава БГНЕС.

И казва, че секс-роботите ще бъдат готови да се разходят сред нас, след като им бъде инсталирана подобна технология. Това обаче няма да стане днес, но прогнозата му е, че след 20 г. ще е често срещана практика. Долбенгър споделя, че “Подобренията в момента са доста драматични. И това е само върхът на айсберга. В Abyss разработват торс, подобен на Sanctuary, който ще бъде достъпен“.

Тази кукла, която бил получил, има множество аниматронни подобрения, по-добри движения на очите и мимика на лицето. Всичко това идва с ъпгрейдване на визията и по-близка до истинската човешка мимика на лицето.

Брик Долбенгър, който е основател на brickdollbanger.com, казва: „Тази седмица получавам The Nova и ще я покажа дебютно във facebook“. Той също така има намерение да изпробва друг ъпгрейдван модел до края на годината.

Актуализацията на визията ще позволи на роботите да разпознават собствениците си в претъпкана стая. Но основният пробив ще бъде 5G, което според Брик щяло да направи куклите неразпознаваеми от хората. „Всеки път, когато можете да получите по-стабилен поток от информация от софтуер до активиране на хардуер, вие ще получите по-добра синхронизация и по-гладко движение от хардуера“, обяснява той.

С две думи ходещите по улиците сексроботи няма да се различават от хората.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама