Вижте апартамента на Новак Джокович за 6.7 милиона

12:10, 27 юли 19 / Любопитно 25 2261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В неделя, 14 юли, Новак Джокович и Роджър Федерер изиграха мач за историята. Финалът между двамата се превърна в най-дълго продължилия двубой на сингъл в историята на Уимбълдън.

За победата си Джокович получи над 2 милиона долара от наградния фонд. Подобни суми не са нищо ново за сърбина, защото той е свикнал да получава и по-големи чекове.

Новак Джокович знае и как да харчи парите си. Според списание Hello, през месец март 2017 г. тенисистът е платил 6.7 милиона долара за луксозен апартамент. А ето и как изглежда сградата, както и някои от апартаментите в нея.

Домът на шампиона от Уимбълдън 2019 се намира в Маями, в бутиковата сграда Eighty Seven Park, проектирана от архитекта Рензо Пиано.

За парите си Новак Джокович е получил апартамент с три спални. Всяка от тях има достъп до огромния балкон на апартамента. От дневната се разкрива гледка към океана и града.

Същата спираща дъха гледка има и от трите бани в апартамента. Като собственик Новак Джокович може да се възползва и от басейна, с който разполага сградата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама