Мат Деймън и Бен Афлек с нов общ проект

13:20, 23 юли 19 / Любопитно 25 1078 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мат Деймън и Бен Афлек отново ще снимат заедно, съобщи „Контактмюзик“, цитиран от БГНЕС. Сценаристите на „Добрия Уил Хънтинг“ ще бъдат звездите в новия филм „Последният дуел“, разказващ историята на двама войни във Франция през 14-и век – продукция, режисирана от сър Ридли Скот.

Според запознати лентата ще е адаптация по книгата на Ерик Ягер „Последният дуел: Истинска история за престъпление, скандал и изпитание чрез битка в средновековна Франция“. Книгата разказва истинската история на двама френски рицари и най-добри приятели, които стават врагове, след като единият се завръща вкъщи от война и обвинява приятеля си в изнасилването на съпругата си.

Двамата са осъдени на дуел до смърт, при който – ако обвинителят загуби, неговата съпруга ще бъде осъдена за фалшивото обвинение на най-добрия му приятел и ще бъде изгорена на клада.

Освен с написването на сценария и с главните роли, 46-годишният Бен и 48-годишният Мат, ще се заемат и с продуцирането на лентата чрез продуцентската си компания „Пърл стрийт филмс“.

Това ще бъде първият им общ филмов проект, в който Мат и Бен не само ще играят заедно, но и ще напишат сценария, след получилият Оскар през 1997 г. филм „Добрият Уил Хънтинг“, който ги изстреля към холивудската им слава.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама