Махершала Али заменя Уесли Снайпс в новия „Блейд“

10:20, 24 юли 19 / Любопитно 25 1679 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Филмовото студио "Марвел" реши да смени актьора, играещ бореца срещу вампири Блейд. Мястото на каноничния Уесли Снайпс в предстоящите филми ще бъде заето от Махершала Али.

За рестартирането на франчайза "Блейд" беше съобщено на фестивала Comic-con 2019 от ръководителя на Марвел Кевин Файги. Той съобщи, че главната роля в римейка на култовата лента ще бъде изпълнена от двойния носител на „Оскар“ Махершала Али.

Студиото показа на феновете логото на новия филм, а те направиха различни предложения как да изглежда Махершала в ролята на Блейд. Известният с рисунки към играта „Мортал Комбат“ художник BossLogic публикува арт идеи на своята страница в Индтаграм. Той представи Али под формата на усмихнат вампир с дълги зъби и татуировки.

Първият филм за Блейд е реализиран през 1998 г., а последният - през 2004 г. Филмът беше създаден без участието на Марвел, но сега студиото получи правата върху персонажа и е настроено за кардинален рестарт. У зрителите Блейд традиционно се свързва с актьора Уесли Снайпс. Актьорът многократно е казвал, че е готов да продължи да играе ловеца на вампири, ако получи такава оферта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама