Обявиха номинациите за музикалните награди на MTV

11:20, 24 юли 19 / Любопитно 25 1169 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тейлър Суифт и Ариана Гранде водят с по 10 номинации за видео музикалните награди на MTV, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

Двете певици си съперничат в осем категории, включително за видеоклип на годината. "You Need to Calm Down" на Тейлър Суифт и "Thank u, next" на Ариана Гранде са номинирани за най-голямата награда заедно с "Bad Guy" на Били Айлиш, "Old Town Road" на Лил Нас Екс и Били Рей Сайръс, "A Lot" на рапъра 21 Савидж и Джей Коул, "Sucker" на "Джонас брадърс".

На второ място по брой на номинациите е 17-годишната Били Айлиш с девет. В категорията за изпълнител на годината нейни съперници са Ариана Гранде, Карди Би, Шон Мендес, Холзи и "Джонас брадърс".

Лил Нас Екс, чийто хит "Old Town Road" изравни рекорда за най-много седмици начело на класацията за сингли Хот 100 на "Билборд" - 16, е с осем номинации. 

Изненадващо Пост Малоун не получи номинация, въпреки че доминираше в стрийминг услугите и по радиото, както и в класациите на "Билборд" миналата година. Песента "Shallow" на Лейд Гага и Брадли Купър, която спечели награди "Оскар" и "Грами", получи две номинации - за песен на годината и най-добро сътрудничество. Корейската група Би Ти Ес има четири номинации, включително и в новата категория на най-добър Кей-поп.

Церемонията за раздаване на видео музикалните награди на MTV е насрочена на 26 август в Нюарк. Феновете вече могат да гласуват на сайта vma.mtv.com. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама