Кои са най-богатите знаменитости в Instagram и колко печелят?

13:20, 24 юли 19 / Любопитно 25 1860 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Риалити звездата Кайли Дженър оглави класацията за най-богатите знаменитости в Instagram за втора последователна година, съобщи сайтът "Метро", цитиран от БТА.

Най-младата сестра в семейство Кардашиян печели 1,2 милиона британски лири за всяко спонсорирано постване. Това е с 27% повече от миналата година.

Коя е най-харесваната знаменитост в Instagram?

Въпреки че има повече последователи, певицата Ариана Гранде е на второ място с 800 000 лири на постване.

Кланът Кардашиян-Дженър е с още едно място сред най-богатите в Instagram. Голямата сестра Ким е на четвърто място със 730 000 лири на постване.

Класацията е направена от HopperHQ.com на базата на броя на последователите, ангажираността им и честотата на постванията. 

 

Футболистът Кристиано Роналдо е на трето място сред знаменитостите в InstagramСпоред Hopper HQ португалецът може да спечели от една-единствена публикация сумата от 875 хил. евро. Роналдо е най-популярният спортист в Instagram с повече от 172 млн. последователи.

 

"С годините маркетингът в социалните мрежи се разраства и с това парите, които изкарват знаменитостите, се увеличиха рязко", коментира Майк Бандан от "Хопър Ейч Кю". "Кайли Дженър имаше невероятна година и затова не е изненадващо, че отново оглави класацията", допълва той.


"Невероятно е колко влияние имат тези професионалисти върху последователите си. Затова от гледна точка на фирмите тези платени реклами често си струват всяко пени".
През март Кайли Дженър, която е на 21 години, беше обявена от сп. "Форбс" за най-младата милиардерка в историята. Тя продължава да разширява козметичната си империя, като пусна продукти за лице и тяло. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама