Корнелия Нинова: Сделката за F-16 е твърде скъпа за възможностите на България

18:05, 24 юли 19 / Политика 25 1147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Сделката за F-16 е твърде скъпа за възможностите на България. Тези самолети не са дооборудвани достатъчно'', това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в ефира на bTV.

Нинова: Подкрепяме президентското вето за F-16, гласувахме против тази сделка

''Борисов лековато постъпва. Казва аз не искам да оставям дългове на следващите, но ти оставяш дълг на целия български народ. Няма логика в този аргумент и изказването - аз сам настоях да платим накуп - е против българския интерес'', категорична е Нинова.

За проблемите във БСП-Варна, Нинова каза, че ИБ в свалило политическото доверие от Борислав Гуцанов и е изпълнило волята на варненските социалисти.

БСП свали политическото си доверие от градския председател на партията във Варна

''Моето мълчание от членовете на БСП понякога се тълкува превратно затова ще говоря. От 2013 г. варненските социалисти досега са изпратили 54 жалби до ръководството на БСП. Жалбите са за подправяне от Гуцанов на членската маса във Варна, вписване на фалшиви членове и др.'', обясни Нинова.

''Има и финансови въпроси за това как се изразходва субсидията и защо субсидията не достига до районите във Варна. Гласуват се сделки с ГЕРБ, за които БСП е против, например'', изброи жалбите към Гуцанов Нинова. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама