Зад кулисите на странните връзки на Брадли Купър, които стават все по-странни

19:00, 25 юли 19 / Любопитно 25 1788 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брадли Купър е хамелеонът, който периодично завладява кино екрана. Той предизвика истински фурор с филма „Роди се звезда“ от 2018 г., чийто продуцент, режисьор и сценарист е. Участва в емблематичната комедия „Ергенски запой“, като заема една от главните роли в триологията.

Във филмовата индустрия Брадли е един от големите отличници. Той завършва с отличие в Джорджтаун, като пише своята теза за „Лолита“ на Владимир Набаков. Любимата му поема е на Джон Милтън - „Изгубеният Рай“. „Ню Йорк Таймс“ дори сравнява характера на актьора с този на героя му от филма „Limitless“, в който играе като хиперактивен гений.

В момента, в който неговата истинска „звезда се роди“, света трябва да разбере що за цветна личност е Брадли Купър. Както всички творчески гении, Купър има своите странности, които засягат и част от обкръжението му. Ще хвърлим поглед върху отношенията и връзките на Брадли и как съумява да ги развива все по-странно.

За никой не е тайна, че Брадли Купър обожава майка си – Глория Кампано. Всеки, който следи филмовите награди, вероятно е забелязал как майката винаги присъства и гледа своя син, който минава по червения килим. Според „Daily Mail“, тя е толкова често там, че феновете започнали да коментират дрехите и звездното й присъствие.

Тясната връзка, която споделят помежду си е леко странна. В свое интервю от 2013 г., Брадли разкрива близостта с майка си: „Цялото семейство сме много близки, когато баща ми почина, беше голям шок за всички. Това беше истинска схизма, а шокът от смъртта му, още не е приключил. Нужни сме си един на друг“, разкри той пред “Los Angeles Times”. „Ето ни и нас… не е като да живеем в общо жилище и тя да е в гостната. Не, тя е в съседната стая, но вижте, майка ми е мацка и ние се забавляваме заедно, тя поема ударите на живота, заедно с мен“.

Предполагаме, че Брадли наистина се забавлява, когато прекарва време с майка си, имайки предвид факта, че се надявал да споделя едно жилище, както с майка си, така и с тогавашната си любима и майка на дъщеря му – Ирина Шейк.

Оставяме настрана странностите в семейните им отношения. Брадли провокира пресата и с отношенията си с Лейди Гага. Те са гореща тема, откакто дуото се снима заедно във филма „Роди се звезда“. Извън снимачната площадка и на червения килим, те демонстрират своята близост, като се държат за ръце, а когато изпълниха заедно песента „Shallow“, на „Оскар – ите“ през 2019г. светът пуквално полудя – какво се случва по между им. Тяхната демонстрация, може би дойде в повече на реалната му приятелка - Ирина Шейк, защото се разделиха четири месеца по-късно.

Научете още любопитни факти от живота на Брадли Купър тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама