Корнелия Нинова: Г-н Борисов, защо правителството не взе мерки да спре чумата?

15:29, 25 юли 19 / Политика 25 1079 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Държавата се тресе от криза след криза. Къде се скри главният виновник? Да носиш отговорност за престъпното си безхаберие и крещяща некомпетентност не е като да режеш ленти. Г-н Борисов, излезте и отговорете на хората - защо по оценки на еврокомисаря и след наши многократни предупреждения, правителството не взе мерки да спре чумата по свинете? Това написа председателят на БСП Корнелия Нинова в социалната мрежа „Фейсбук“.

„Защо след изхарчени милиарди за електронно правителство, личните данни на 5 млн. българи са публични и Вашето правителство застраши националната и европейската сигурност?

Защо еднолично настояхте да платим скъпо и прескъпо накуп самолетите и кой ще ти плаща дълговете? Всички тези въпроси задавам в парламента и всички се връщат, защото “не били от компетентността на премиера”, отбелязва в съобщението си Нинова.  „Много е лесно да возиш в джипа си послушни министри и да разказваш вицове, трудно е да излезеш на дебат с опонента, а още по-трудно - да се изправиш пред народа си и да понесеш отговорност“, допълва още лидерът на левицата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама