"The Brand New Heavies" с концерт у нас на 24-ти януари 2020 г.

18:20, 25 юли 19 / Любопитно 25 817 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 24-ти януари 2020 г. София ще посрещне кралете на фънка и символ на ейсид-джаз движението "The Brand New Heavies". Концертът на легендарната формация ще е в зала "Универсиада" и идва месеци след излизането на едноименния албум “TBNH”, посветен на 30-ия юбилей на групата, съобщиха от "Monte Music".

Ядрото на "The Brand New Heavies" са композиторите Саймън Бартоломео и Андрю Леви, които с музиката си вдъхновяват поколение успешни изпълнители, включително Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън, който определя техния дебютен албум като един от петте, променили живота му. През годините 15 от хитовете на формацията достигат челните места на британските и американските класации за сингли, денс, клубна, аренби и хип-хоп музика, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните им песни са „Dream On Dreamer”, „Sometimes”, „You’ve Got A Friend”, „Apparently Nothing”, „Shelter”, „Never Stop” и др.

През тази година "The Brand New Heavies" издадоха албум, посветен на 30-годишния им юбилей, който включва колаборации със Сийда Гарет, НДеа Девънпорт, Анджи Стоун, Бевърли Найт, изгряващата звезда Лавил и самия Марк Ронсън.

Дългите години на сцената, започнали от лондонските клубове и довели музикантите до големите концертни подиуми са опит, който им дава сили и енергия да творят и реализират съвместни проекти със световни имена, а всеки концерт за тях е ново вълнуващо приключение. В зала "Универсиада" "The Brand New Heavies" ще изпълнят най-големите си хитове, както и песни от новия албум. В България групата идва с вокал Анджела Ричи, певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин.

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Ивентим. Първите 100 билета са на промоционална цена от 50 лв., впоследствие цените на билетите ще са от 50 до 100 лв.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама