Канадската полиция издирва с кучета и по въздух тийнейджъри-убийци

10:40, 26 юли 19 / Свят 25 1016 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Канадската полиция съобщи, че е впрегнала огромни ресурси, включително кучета в търсенето на серийни убийци-тинейджъри. Всички жертви са били открити в северната част на Британска Колумбия по-рано този месец, но заподозрените вече са проследявани в три провинции и на стотици километри от северния град Манитоба в Гилам, съобщи полицията, предаде БГНЕС.

19-годишните канадци Кам Маклауд и 18-годишният Брайър Шмегелски са търсени за убийствата на австралиеца Лукас Фаулър и американската му приятелка Чийна Дийз. Двамата също са обвинени в убийството на трето лице, идентифицирано от полицията като Леонард Дайк.

Кралската канадска полиция е изпратила "значително количество ресурси" в района на Гилам, включително кучета за проследяване, наблюдение на въздуха, екипи за спешно реагиране и преговарящи при кризи психолози, каза говорителката Джули Куршайн.

"Ние вярваме, че те все още са в района", каза Куршайн, като се позова на две отделни наблюдения на заподозрените в района на Гилам.

В интервю за канадската преса бащата на един от издирваните – Шмегелски-старши каза, че синът му е бил "дълбоко объркан и иска болката му да свърши".

"Той е на самоубийствена мисия ... ще бъде мъртъв днес или утре", каза Алън Шмегелски за сина си, обяснявайки, че Брайър никога не се е възстановил емоционално от развода на родителите си през 2005 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама