Фирма предлага безплатна почивка за цялото семейство срещу оценка на хотела

18:40, 26 юли 19 / Любопитно 25 1123 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нищо не е по-хубаво от семейна почивка, пълен релакс и пълноценно време, прекарано с близките. А ако ви кажем, че това може да бъде работата ви и да ви плащат за това?

Френска туристическа компания предлага точно това - работа за цялото семейство, пише "Мирър", цитиран от БТА.

Вашите задължения? Избирате си три почивки в някои от луксозните курорти, които притежава компанията, а в замяна те ще поемат всички разноски, дори ще ви дадат 500 паунда джобни.

Трябва да отидете на три семейни ваканции, но изборът е много богат - слънчеви плажове, планински курорти, залези край езеро. Всичко е във ваши ръце.

Всичко е напълно безплатно - от самолетните билети, трансферите, хотела, до храната и допълнителните забавления в курорта, включващи басейни и ски писти, зависи къде сте избрали да почивате.

Единственото условие е да дадете своята оценка за престоя си и да напишете положително ревю за курорта, след като ваканцията ви приключи.

Това изключително примамливо предложение ще стане реалност за едно семейство, което ще бъде изтеглено на случаен принцип, след участие в онлайн жребии.

Участници в томболата на френската агенция трябва да бъдат четиричленно семейство - двама възрастни и две деца под 18 години. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама