Спират движението по пътната връзка Бургас - Раковски на пътен възел „Пловдив Изток“

07:15, 27 юли 19 / Общество 25 276 Topnovini
1

От 7.30 ч. до 19.00 ч. се ограничава движението по пътната връзка Бургас - Раковски на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата, съобщи Агенция "Пътна инфраструктура".

Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел „Север“ при км 126 и през с. Войводиново.

От 7.30 ч. до 19.00 ч. ще се ограничи движението и по пътната връзка Раковски - Бургас. Обходен маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел „Плодовитово“ при км 165 обратно на АМ „Тракия“.

В понеделник – 29 юли, от 7.30 ч. до 19.00 ч. ще се ограничава движението и по пътната връзка Бургас - Раковски на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел „Белозем“ при км 150 на АМ „Тракия“ по път Шишманци - Раковски.

През април т.г. бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел „Пловдив Изток“. На съоръжението поетапно се ремонтират останалите 3 пътни връзки /София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас/.

АПИ призовава шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

 

           За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани