Лошото време в Италия взе трета жертва

20:00, 28 юли 19 / Свят 25 1169 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три са вече жертвите на лошото време в Италия заради лошото време.

Двама загинали от лошото време в Италия

27-годишна жена буквално е вдигната от земята и издухана със своя автомобил от торнадо, което връхлетя тази нощ населеното място Фочене край Фиумичино, на 15 км от Рим.

Торнадото не подмина и няколко паркирани автомобила, на които са нанесени сериозни щети. На две сгради частично е разрушен покривът, съобщава телевизия „Раи 24“, цитирана от Нова телевизия.

В град Алто-Адидже, в Южен Тирол, норвежка бегачка е ударена от светкавица. Тя е участвала в местен маратон. Състезанието е било прекратено заради неблагоприятните метеорологични условия, но спортистката се е намирала в изолиран участък, когато я е сполетяло нещастието.

Близо до Арецо, южно от Флоренция, спасители откриха в канал, затлачен от кал и разнородни отпадъци и отломки, безжиненото тяло на 70-годишен мъж, чиято кола е отнесена от рязко покачване на водата

През последните 24 часа на много места в Италия се изсипа и градушка и тя е нанесла щети за милиони евро, най-вече в района на Арецо. Пострадали са цели насаждения с тютюн, слънчогледи и царевица. Много оранжерии са понесли сериозни щети.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама