Слави Трифонов: Ще създадем политически проект “Няма такава държава”

23:35, 31 юли 19 / Политика 25 2684 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ще създадем политически проект “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения от редерендума ще бъдат превърнати в закон. Това каза в ефира на bTV шоуменът Слави Трифонов, в последното издание на предаването “Шоуто на Слави”. 

Трифонов обяви, че създават и телевизионен продукт след 15 септември. “Той ще се казва 7/8. Неговият девиз ще бъде “Силата е в истината”. 

“Уважаеми зрители всичко, което съм правил досега беше заради вас и всичко, което ще направя оттук нататък ще бъде отново заради вас”, заяви Трифонов.

"Аз и моите колеги бяхме инициатори на референдум, на който гласуваха 3,5 млн. българи. Политическата класа се подигра с нас”, коментира Слави Трифонов и подчерта, че тази класа се е направила, че референдум не е съществувал.

Слави попита за коя партия са гласували толкова много граждани?

“Волята на гласувалите на референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че референдумът беше успешен”, изтъкна той.

”В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и е отчела много повече от онези липсващи 12 000 гласа”, даде за пример Трифонов. 

По думите му Народното събрание отново е нарушило закона и е отказало да разгледа резултатите от референдума. ”Ние протестирахме там- пред парламента и казах: че политическата класа като не иска да ни гледа отвън ще ни гледа отвътре”, припомни той.

Слави Трифонов заяви, че е последователен и никога не се отказва по средата на пътя. 

Шоуменът закри предаването си с думите: “Уважавми зрители за мен беше чест”.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама