Завършила ли е Ким Кардашиян колеж?

20:00, 02 авг 19 / Любопитно 25 2964 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вече цяло десетилетие се говори за клана Кардашиян, знаем всичко за личния им живот и ни заливат с информация дори когато не искаме да чуваме за тях. Но какво знаем за образованието им? Това, че фамилното им име се превръща в световноизвестна марка, би трябвало да означава, че поне една от тях има някаква образователна степен. Ние си зададохме въпроса, завършила ли е висше образование Ким Кардашиян?

Източници твърдят, че Ким се записва в колежа Pierce, но прекъсва образованието си, когато изскача възможността да стане риалити звезда, това звучало по-забавно от писането на курсови работи и ходене по изпити. Въпреки тогавашния си избор, Кардашиян признава: „Ако имам повече време, искам да отида в юридическо училище, това ще е нещо, с което ще мога да се занимавам и в по-зряла възраст “, това разкрива през 2016-а година, пред „Wonderland“.

Три години по-късно мечтата й е на път да се сбъдне. В интервю през април 2019 г., Ким казва, че вече учи за адвокат. Вдъхновена от ролята на Алис Мари Джонсън, Кардашиян твърд: „Искам да се боря за хората, които вече са платили дългът си към обществото“ и добавя „Имам чувството, че системата може да бъде променена към по-добро и искам да се боря, за да я променя и ако научавам и знам повече, бих могла да действам повече“.

Прочетете повече ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама