Снимки на деня 02 Август 2019

14:12, 02 авг 19 / Денят в снимки 25 3400 Topnovini
Крейг Брийн дебютира зад волана на  Хюндай i20 Coupe WRC по време на Рали Финландия. Тази година се навършват 10 години от първия му старт там.
1
Тюлен плува в заграждението си в зоопарк, Берлин, Германия.
2
Бреговата охрана на Съединените щати отплава под мемориалния мост на Портсмут , като се подготвя да участва във фестивала Sail Portsmouth в Портсмут, Ню Хемпшир, САЩ.
3
O.Z.O.R.A. фестивал, Унгария. O.Z.O.R.A.psychedelic trance festival e един от най-известните фестивали в Централна Европа. Запазената марка на фестивала остава ефектно построените сцени.
4
Изглед към границата между Южна и Северна Корея в граничния град Паджу,  Южна Корея. В града са разположени корейски и американски военни бази. Една от най-охраняваните зони в света е границата между Северна и Южна Корея.
5
Жители на Варшава пазят минута мълчание, за да почетат героите на Варшавското въстание по време на 75-годишнината от избухването му,Варшава,  Полша.
6
Три от седемте африкански диви кучета (Lycaon picus), пристигнали от Чехия, се виждат по време на въвеждането им в зоопарк Xantus Janos, Унгария.
7

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани