Ученици изненадаха бившата си класна с хоро на сватбата ѝ

21:18, 04 авг 19 / Любопитно 25 5441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ученици изненадаха бившата си класна на нейната сватба с четворно хоро. Въпреки че госпожа Малинова не е виждала учениците от 6 години, тя получи нестандартен подарък от тях.

„През 2013 г. – това беше моят първи випуск. И често казвам, че първите остават първи за цял живот! Аз ги приех като мои деца и често съм се шегувала, че имам 26 деца!”, разказва педагогът пред bTV.

6-години по-късно тези деца вече са бъдещи абитуриенти – разпръснати из различни училища и отдавна загубили връзка помежду си. Но обединени от едно – обичта към учителя. Разбирайки, че любимата им класна ще се омъжва, те решават да я  изненадат.

Още докато учихме с нашата класна, се пошегувахме: „Госпожо, един ден ние ще танцуваме на вашата сватба!”. И така неусетно си го бяхме запомнили и започнахме да репетираме”, разказа Деница Райкова.

Учениците репетират 2 месеца сложното четворно хоро, за да го изиграят на сватбата на любимия учител, без тя да подозира.

„Влизаме, тя ни се радва. Всеки момент ще се разплаче. Все едно влизаме в класната стая, но след 6 години”, спомня си друг ученик – Андрей Илиев.

Това е най-голямата награда, категорична е учителката – вече госпожа Димитрова. А учениците ѝ казват, че това е най-малкото нещо, което биха сторили за любимия учител. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама