Ученици изненадаха бившата си класна с хоро на сватбата ѝ

21:18, 04 авг 19 / Любопитно 25 4245 Topnovini
1

Ученици изненадаха бившата си класна на нейната сватба с четворно хоро. Въпреки че госпожа Малинова не е виждала учениците от 6 години, тя получи нестандартен подарък от тях.

„През 2013 г. – това беше моят първи випуск. И често казвам, че първите остават първи за цял живот! Аз ги приех като мои деца и често съм се шегувала, че имам 26 деца!”, разказва педагогът пред bTV.

6-години по-късно тези деца вече са бъдещи абитуриенти – разпръснати из различни училища и отдавна загубили връзка помежду си. Но обединени от едно – обичта към учителя. Разбирайки, че любимата им класна ще се омъжва, те решават да я  изненадат.

Още докато учихме с нашата класна, се пошегувахме: „Госпожо, един ден ние ще танцуваме на вашата сватба!”. И така неусетно си го бяхме запомнили и започнахме да репетираме”, разказа Деница Райкова.

Учениците репетират 2 месеца сложното четворно хоро, за да го изиграят на сватбата на любимия учител, без тя да подозира.

„Влизаме, тя ни се радва. Всеки момент ще се разплаче. Все едно влизаме в класната стая, но след 6 години”, спомня си друг ученик – Андрей Илиев.

Това е най-голямата награда, категорична е учителката – вече госпожа Димитрова. А учениците ѝ казват, че това е най-малкото нещо, което биха сторили за любимия учител. 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани