Слънчево, с температури до 33 градуса във вторник

07:15, 06 авг 19 25 884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във вторник ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има на места в източната половина от страната и над планините, без валежи. Ще бъде по-топло, с максимални температури между 28 и 33 градуса.
 
Над Черноморието ще е слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над северните райони, но валежи не се очакват. Преди обяд вятърът ще е слаб от запад-северозапад, а около и след пладне ще духа бриз. Максималните температури ще бъдат между 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е от 22-23 градуса на север, до 25-26 градуса - на юг. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, предимно северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 23 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.
 
В сряда и в четвъртък ще бъде слънчево, с купеста облачност след обяд през втория ден над планините в Западна България. Ще се появи югоизточен вятър. Температурите ще продължат да се повишават и на места дневните ще достигат 35-38 градуса. По-ниски - до 30 градуса, ще остават по Черноморието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама