Почитат Патрик Суейзи с документален филм

15:50, 06 авг 19 / Любопитно 25 2065 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази година ще се навършат 10 г. от смъртта на един от най-обичаните холивудски актьори - Патрик Суейзи. Той си отиде от този свят след продължителната битка с рак на панкреаса.

От "Paramount Network" решиха да почетат паметта му с документален филм, който носи заглавието "Аз съм Патрик Суейзи". От студиото избраха премиерното излъчване на лентата по телевизията да се състои не на датата на смъртта му, а тази, на която е роден. Така почитателите му, които винаги ще пазят в съзнанието и сърцето си ярък спомен за него, ще могат да си спомнят за живота му.

Всеки, който е познавал Патрик, знае, колко изключителна личност е бил той - именно върху това ще се съсредоточи продукцията, която ще представи интервюта както с неговите близки хора, така и с екранните му половинки. Сред имената ще бъде и Деми Мур, с която заснеха една от най-романтичните истории в киното - "Дух".

Освен че филмът за Суейзи ще изгради в зрителите представа за това какъв човек е бил, също така ще разкаже повече за детството му, трудния му път към успеха и световната слава, както и за брака му с Лиза Ниеми.

"Аз съм Патрик Суейзи" ще бъде представен на широката публика на 18-ти август  и отново ще ни припомни защо любовта към актьора никога няма да си отиде.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама