До 38 градуса в четвъртък

07:15, 08 авг 19 25 1141 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В четвъртък ще е слънчево, около и след обяд - горещо. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 33 и 38 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево със слаб югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, по билата - до умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 27, на 2000 метра - около 18 градуса.

В петък и събота ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, главно над планините и планинските райони, но само на изолирани места през първия ден в Западна България, а в събота - в Източна Стара планина, ще превали слаб краткотраен дъжд. За кратко в Дунавската равнина ще се появи северозападен, в събота - североизточен вятър, ще бъде предимно слаб; температурите ще са почти без промяна, малко повисоки от обичайните за първата половина на август - преобладаващите максимални ще бъдат между 32 и 37 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама